Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Tilan muut eläimet

Muita eläimiä meillä on tällä hetkellä koira, kissat, vuohi, hanhet ja aasit. Koira ja kissa asuvat maatilan asuintalossa (viettävät kyllä aina suurimman osan päivästä pihalla), vuohi, aasi, hanhi ja alpakat taas vanhassa ladossa, johon on tehty näille pilttuun tapaiset tilat, joista pääsee pihattotyylisesti myös ulos. 

Basil // Martha // Kirsten // Alfred // Gregor // Dawn // Ric // Rose

 

 

Basil on viisas ja lempeä, mutta vähän jekkuileva kesyaasiori, joka omaa kuitenkin oikein kiltin ja ystävällisen perusluonteen. Basil on myös erittäin ihmis- ja erityisesti lapsirakas aasiherra, joka on hyvin turvallinen hoidettava ja ratsastettava myös perheen pienimmillekin lapsille. Hoitamisen ja ratsastamisen lisäksi Basilin kanssa voi harrastaa myös kärryajeluita, ja kärryjen edessä ruuna toimiikin loistavasti, oikeastaan paljon paremmin kuin ratsastaessa. Basilin kanssa on suunnitelmissa harrastaa ainakin agilityä, sekä talutusratsastusta. Saatamme käydä välillä myös muutamissa pienimuotoisissa näyttelyissä, onhan Basililla ihan söpö ulkonäkö ja kohtuullisen hyvä rakenne!

i. Bartholomew (evm) // e. My Melody (evm)
Jälkeläiset: -

Kilpailu-/Tapahtumatulokset: söpisnäyttelyt (hevoset/ponit/aasit: 3/16 [eri kuvalla])

 

 

Wensleydale Marmalade on todella utelias ja touhukas ihana aasineiti, joka omaa oikein hauskan, vähän erikoisemman värityksen. Martha on luonteeltaan aijemmin mainittujen uteliaisuuden ja touhukkuuden lisäksi myös hyvin seurallinen. Tälle kesyaasitammalle kelpaa seuraksi niin ihmiset kuin muut aasitkin, tai helposti vaikkapa yksi hanhistamme, jos muuta seuraa ei ole tarjolla! Martha on melko itsepäinen tapaus, kuten aasit yleensä ovatkin. Välillä esimerkiksi ratsastaessa, taluttaessa tai ajaessa Martha saattaakin yhtäkkiä pistää liinat kiinni. Silloin ei auta muu kuin suostutella aasi liikkumaan keinolla millä hyvänsä... Martha tulee menestymään varmasti ainakin näyttelyissä, ellei myös aasien agilitykilpailuissakin!

i. Marocco Cupcake (evm) // e. Wensleydale Marybeth (evm)
Jälkeläiset: -

Kilpailu-/Tapahtumatulokset: -

 

 

Kirsten on kerrassaan ihana, suloinen, kiltti ja utelias, kaikin puolin valloittava Irlannissa syntynyt vuohikuttu, joka on rodultaan upea british saanen! Kirsten tulee toimeen oikeastaan kaikkien kanssa; niin kaikkien eläinten, kuin kaikkien ihmistenkin seurassa. Neiti onkin luonteeltaan hyvin mukava ja rento tapaus, joka pitää ihmisten seurasta ja pitkistä rapsutteluhetkistä. Yksi ongelmistamme Kirstenin kanssa on kuitenkin sen kiipeileminen oikeastaan kaikkialle mihin se vain pääsee kiipeämään... Kirstenin kanssa tullaan luultavasti harrastamaan paljonkin vuohiagilityä ja ehdottomasti toki myöskin näyttelyitä, joissa kuttu tulee varmasti pärjäämään loistavasti.

i. Barhill Byron (evm) // e. Kirstyn (evm)
Jälkeläiset: -

Kilpailu-/Tapahtumatulokset: laukkakilpailut (lampaat/vuohet: 6/6), söpisnäyttelyt (lampaat/vuohet: 2/5 [eri kuvalla])

 
 
 

Alfred on aivan ihana, ehkä vähän pöhköluonteinen lammaskoirana toimiva uros. Rodultaan Alfred on lurcher, joka on ystävällinen, tyyni ja rakastava brittiläinen vinttikoiraristeytys. Alfredissa itsessään on ainakin collieta ja whippetiä, ehkä myös ihan vähän skotlanninhirvikoiraa. Alfred on aina innolla ottamassa tilan vieraita vastaan häntä vinhasti heiluen, ja se lisäksi hoitaa työnsäkin lampaiden kaitsijana erittäin hyvin ja korkealla työmoraalilla. Tämä koira ei satuttaisi edes kärpästäkään, ja Alfredia voisikin aivan hyvin sanoa ehkä maailman kilteimmäksi ja hyväsydämmisimmäksi koiraksi! Olemme huomanneet, että Alfred kaveeraa yleensä Gregor-kissamme kanssa. Alfredin kanssa luonnistuu hyvin paimennus- ja vahtikoirahommien lisäksi myös agility, ja siinä lajissa saatammekin joskus Alfredin kanssa kilpaillakin joissain pienissä kisoissa. Kaikin puolin valloittava ja lempeä, ihana koira, joka auttaa aina parhaansa mukaan!

i. Archibald (evm) // e. Maggie (evm)
Jälkeläiset: -

Kilpailu-/Tapahtumatulokset: söpisnäyttelyt (koirat: 9/10 [eri kuvalla])

 
 
 

Gregor on meidän rentoluonteinen, yleensä vain laiskotteleva punainen maatiaisrotuinen kollikissamme. Gregor metsästää hiiriä oikeastaan vain silloin kun se jaksaa ja kun sitä se oikeasti huvittaa. Gregor ei siis ole mikään maailman paras navettakissa, vaikka lehmien hyvä ystävä se ehdottomasti onkin. Liian vaikeasti napattavan näköistä hiirtä se ei jaksa edes yrittää pyydystää, vaan mieluummin kolli makoilee lehmien tai hevosien selän päällä ja ottaa elämän rennosti. Kuitenkin kiltti, erittäin seurallinen ja ihmisrakas tapaus. Gregor rakastaa huomiota erityisesti ihmisiltä, ja herra nauttiikin syvästi rapsutteluhetkistä. Oikein mukava ja kiltti kissa, vaikka saisi vähän ahkerampikin olla!

i. *ei tiedossa (evm) // e. Lily (evm)
Jälkeläiset: -

Kilpailu-/Tapahtumatulokset: -

 
 

Dawn on kaikin puolin ihana, nätti maatiaiskissa, joka on luonteeltaan todella kiltti ja ystävällinen. Dawn viihtyy kuitenkin huomattavasti enemmän omissa oloissaan pelkästään talli/navettakissan roolissa hiiriä pyydystämässä, tai sitten toisen kissamme Gregorin seurassa. Onhan Dawn hyvin mukava kissa ja käyttäytyy aina hyvin ihmistenkin seurassa, mutta tämä neiti on vain hyvin itsenäinen kissa. Dawn ei juurikaan pidä laiskottelusta, ja se hankittiinkin alunperin tekemään Gregorille tarkoitettua työtä ylimääräisien hiirien pyydystäjänä muun muassa navetassa, tallissa ja talossa. Dawn on siis nuori, itsenäinen kissaneito, joka on loistava erityisesti navettakissana!

i. Rufus (evm) // e. Dandelion (evm)
Jälkeläiset: -

Kilpailu-/Tapahtumatulokset: -

 

 

Eric on oikein hauska, välillä vähän höpsö hanhiherra, joka on kylläkin välillä vähän liiankin seurankipeä. Ric on kyllä oikein mukava kaveri, sillä se on hyvin kiltti hanhi eikä se tekisi pahaa edes kärpäsellekään. Jotkut hanhiurokset saattavat purra useinkin, mutta Ric ei sitä tee. Välillä Ric tosin saattaa olla lievästi sanottuna vähän ärsyttävä sen liiallisen seurallisuuden vuoksi. Ric saattaakin seurata ihmisiä ympäri maatilan pihaa rapsutuksien ja huomion toivossa. Sitä sitä ei missään nimessä tarvitse pelätä, sillä Ric on erittäin leppoisa ja ystävällinen hanhi. Ricin lempi-ihminen maatilan lähistöllä on ehdottomasti naapurissa asusteleva vanha herra, jonka perässä Ric sitten juoksee aina kun hän on käymässä maatilallamme. Ric on myös oikein oppivainen ja innokas hanhi, ja sille voi opettaa vaikka minkälaisia temppuja. 

i. Caleb (evm) // e. Hillmoor's Arianne (evm)
Jälkeläiset: -

Kilpailu-/Tapahtumatulokset: laukkakilpailut (kanat/hanhet: 1/3)

 

 

Gooseriver Rosemary on alunperin Ricin seuraksi hankittu toinen hanhemme, joka on oikein mukava ja nätti ilmestys. Perusluonteeltaan Rose on siis ihan suhteellisen kiltti hanhineiti, ja se pyrkii aina käyttäytymään hyvin. Muutenhan Rosea voisi sanoa hyvinkin lempeäksi hanheksi, mutta ruoka-aikaan se saattaa olla vähän ärhäkkä. Ei neiti pure tai mitään, mutta se on välillä vain hiukan äkäinen ihmisille jos ruokaa on lähettyvillä. Rose ei ole läheskään niin seurallinen kuin Ric, mutta jos se on hyvällä tuulella niin sekin välillä innostuu hakemaan huomiota niin ihmisiltä kuin muilta eläimiltäkin. Rosella on erityisen hienot ja pehmeät höyhenet, joita on välillä mukava silitellä. Rose on oikein fiksu hanhi, ja sille opetammekin muutamia temppuja ja se pääsee starttaamaan jossain vaiheessa hanhien laukkakilpailuissakin!

i. Gooseriver Richard (evm) // e. Gooseriver Rosmaryn (evm)
Jälkeläiset: -

Kilpailu-/Tapahtumatulokset: -

 

    VIRTUAALIFARMI

 

©2019 Happy Dale Farm / virtuaalifarmi - suntuubi.com